Syntaksivärjäys cbFUNin & cbSDK:n komennoille

CoolBasiciin yleisesti liittyvä keskustelu.
Post Reply
User avatar
Viltzu
Guru
Posts: 1132
Joined: Sun Aug 26, 2007 5:45 pm
Location: Alavieska
Contact:

Syntaksivärjäys cbFUNin & cbSDK:n komennoille

Post by Viltzu » Tue Oct 26, 2010 11:42 am

Elikkäs, tässä eilisen ja tämän päiväisen aikana heittelin cbFUNin sekä cbSDK:n komennot Keywords.dat tiedostoon sekä selosteen mitä ne tekevät, jolloin niiden komennot siis värjäytyvät editorissa. Heitin myös niiden ohjetiedostot kansioon josta cb hakee klikatessa komentoa editorissa. Eli siis kun tuplaklikkaat jotain cbFUNin tai cbSDK:n komentoa se avaa sivun manuaaliin siitä komennosta. Tässä on myös muutamia hyödyllisiä linkkejä etusivulla, CoolBasic foorumit, cbNetwork tutoriaali sekä Google. Lisätähän näitä voi avaamalla sen index.html:n help kansiosta ja tiedoston alhaalta löytyy nuo minun laittamat linkit, samalla tyylillä voit lisätä.

Paketti korvaa CBEditorin, Keywords.dat tiedoston, index.html. Jos et halua korvata index.html:ää, avaa silloin oma index.html:si johonkin editoriin ja muokkaa cbFUNin ja/tai cbSDK:n kohdalta samanlaiset kohdat kuin alempana tuollaisiksi:

cbSDK: <a href="commands/indexSDK.html">CoolBasic SDK</a><br>
cbFUN: <a href="commands/cbFUN.html">cbFUN</a><br>

Tästä alkaa nyt ohjeet miten asennat tämän.
1. Sinulla pitää olla asennettuna cbFUN sekä cbSDK. cbSDK:n voit ladata K-Peleistä
2. Lataa
CoolBasic.rar
(329.54 KiB) Downloaded 217 times
Ja pura se CoolBasic kansioosi. (Voit ja suosittelen varmuuskopion ottamista ainakin CBEditor.exe:stä sekä index.html:stä)
3. Pitäisi kysyä korvataanko CBEditor ja muut, vastaa kyllä. Jos ei kysy niin purat ilmeisesti väärään paikkaan.
4. Halutessasi voit poistaa cbSDK:n kansiosta löytyvän "Help" kansion, koska sen sisältö löytyy jo muualta. (Mutten oikeastaan suosittele tätä, koska en ole täysin varma onko jossakin cbSDK:ssa tiedostoja jotka hakee sieltä vielä jotain) Sekä CB:n omasta "Help" kansiosta kansion "cbFUN". Mutta ei mitenkää pakollista ole.

Ja ei, en ole laittamassa .zip paketteja, en ainakaan nyt ihan heti. Ladatkaa se prkl winrar tai joku muu joka osaa avata rarreja.

cbFUN löytynee foorumeilta.
Valituksia otetaan ei oteta vastaan.
EDIT:

26.10.10 16:30 Korjattu toimimattomat komennot (Jotka sisälsivät #, $ tai %). Kaikki pitäisi nyt toimia, ilmoittakaa jos ei.
Voit myös itse muokata/lisätä/poistaa komentoja Keywords.dat :sta avaamalla sen vaikka notepadissa.
28.10.10 19:00 SDK:n paketissa ei taida olla index.html filua. Voit tällöin ladata tuon ylempänä olevan paketin ja ottaa sieltä index.html, sekä muokkaamalla sitten osoitteita sieltä index.html:stä...
20.10.11 18:00 SDK poistettu liitteistä, ladatkaa K-Peleistä


Post Reply